2012

VVFG Symposium: ‘Nieuw Land – Innovaties in de Fysische Geografie’ op vrijdag 28 september a.s. te Amsterdam

Op vrijdag 28 september 2012 organiseert de VVFG weer haar jaarlijkse symposium. Het thema van het symposium is ‘Nieuw Land – Innovaties in de Fysische Geografie’ en ook dit jaar hebben we weer inspirerende sprekers bereid gevonden om lezingen te houden over over onder meer nieuwe vormen van kustbeheer, bergen in Nederland en nieuwe manieren om Nederland in kaart te brengen. Het dagprogramma treft u hieronder aan.

De locatie de Faculteit der Wiskunde, Natuurkunde en Informatica van de Universiteit van Amsterdam, Science Park 904, Amsterdam.

De kosten voor deelname bedragen € 30 voor VVFG-leden, € 50 voor niet-leden en € 7,50 voor studenten, waarbij koffie/thee, lunch en een borrel zijn inbegrepen. Aanmelden kan door het verschuldigde bedrag over te maken op ING-rekening 4409854 ten name van de Kring voor Toegepaste Fysische Geografie onder vermelding van uw naam en ‘VVFG symposium’.

Mocht u nog vragen hebben over het symposium dan kunt u een email sturen aan Dirk van Hout (D.vanHout@cso.nl) of Marcel van der Perk (M.vanderPerk@geo.uu.nl).

We hopen u graag op de 28e te verwelkomen!

Bekijk via deze link het programma

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.